Märkfärg


Vi har tagit över tillverkningen av märkfärg av Gloma Lantbruksprodukter och tillverkar och säljer den nu under eget namn. Detta är samma produkt som tidigare såldes genom kända Oregon.
Färgen är biologiskt nedbrytbar och tål temperaturer ner till -35° C. Svensktillverkad märkfärg av högsta kvalitet för maskinell avverkning. Miljövänlig, samtliga ingående komponenter klarar "bra miljöval".Svärd


Vi har idag egna gröna svärd märkta med vår logo till rimliga priser och hög kvalitet. Vi säljer också svärd från andra stora tillverkare. Lika som vid kedjebeställning är det viktigaste för oss att ni kunder blir nöjda och får produketer som passar just era behov och fungerar utmäkt för er situation och maskin. Ni kan välja er egen favorit.
Vi erbjuder också komplettering av svärd vid kassering, vilket innebär att ett kasserat svärd byts ut till ett nytt likadant. Detta gör att kunderna alltid vet hur mycket svärd de har och kan undvika att stå utan.Kedjor


Vi jobbar som återförsäljare åt flera av de stora kedjetillverkarna. Vi har märken som Stihl, Carlton och Oregon. Hos oss kan kunden själv välja vilken kedja som passar bäst för dem. Vi tillverkar kedjorna och anpassar oss efter kundernas önskemål för antal drivlänkar och drivlänkdimension.